loading
Az Opel országos márkaszerviz-hálózata egész évben várja az Opel tulajdonosokat magas színvonalú, a munkadíjat is magába foglaló, kedvező árú szolgáltatásaival.
Úgy érzi szervizelésre van szüksége? Legyen szó fékbetét cseréről, pollenszűrő tisztításról, vagy egyéb kérésről, megbízható és hozzáértő munkatársaink szakszerűen végzik el mindazokat a gyakori szervizműveleteket, amelyekre autójának a mindennapi használat során szüksége lehet.
Esedékes az éves karbantartás, vagy már kopott a fékbetét? A Szerviz 4+ programban részt vevő márkaszervizeinkben Opel technológiával és eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját. Mindezt kevesebbért, mint gondolná!

Kérjük, hogy vegye figyelembe, autóinknak évjáratonként, modellenként, motortípusonként és felszereltség szerint is eltérő karbantartási szükségletük van, ezért a lenti árak kizárólag tájékoztató jellegű, ajánlott fogyasztói árak. Konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon a programban részt vevő Opel Márkaszervizekhez.
Ön már regisztrált felhasználónk? Érje el őket egyszerűen a myopel.hu-n keresztül.
Ön még nem regisztrált? Csak pár perc az egész.


 

Regisztrálok!

 

 
Szerviz 4+ Olajcsere                akár  9 990 Ft
(GM 10W40 motorolaj, olajszűrő)                                                                  
pl.: Astra G X14XE modell esetén

Szerviz 4+ Olajcsere               akár 13 990 Ft 
(GM 5W30 motorolaj, olajszűrő)                                                                    
pl.: Astra HZ16XEP modell esetén

Szerviz 4+ szervizcsomag       akár 40 990 Ft
(GM 5w30 motorolaj, olajszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő, gyertyák)      
pl.: Astra H Z14XEP modell esetén                         

Első fékbetét csere                 akár 16 990 Ft 
pl.: Astra G X14XE modell esetén

 
Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért,forduljon a programban részt vevő Opel Márkaszervizekhez. A program 2014. október 4-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, a bármely Opel-forgalmazótól vásárolt, legalább 4 évnél régebbi modellévű és a programban részt vevő modellek esetén. A program érvényességi köre kizárólag www.myOpel.hu weboldalon megjelölt akciós szervizműveletekre terjed ki. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot. 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére